0

Waarom groeit mijn haar zo langzaam

Ik ben weer een beetje in slaap gesukkeld als ik ineens de slaapkamer deur hoor open gaan. Ik lig op mijn rug en voel dat mijn pik hard is, mijn gordijn is een stukje open zodat er genoeg licht binnen komt. De ochtendjas heeft mama niet vast en hij hangt los rond haar lichaam. Bij iedere stap komt er een borst tevoorschijn, haar bovenbenen zijn beide goed zichtbaar. Zij pakt het dekbed beet en haalt het van mij af, mijn ogen doe ik langzaam open en kijk recht in de ogen van mijn moeder. Fluisterend vraagt zij of dit mijn fantasie een beetje benaderd, ik kan alleen maar knikken als zij een been iets verder naar voren zet waardoor ik haar harige kutje kan zien. Met een opgewonden blik kijkt zij naar mijn harde paal, haar ogen komen terug bij die van mij en dat vraagt zij of zij ervoor heeft gezorgd dat ik een stijve heb. Mijn spraak is helemaal weg en met opwinding knik ik, mama vraagt het nog een keer en wil het graag horen. Met moeite en een hese stem zeg ik dat de verschijning van haar mij een harde heeft gegeven. Lachend soep gooit zij het dekbed terug en verdwijnt uit mijn kamer, die dag gebeurd er helemaal niets meer. In de avond ga ik onder douche en de volgende dag ga ik weer naar school. De opwinding die er was verdwijnt langzaam omdat mijn vader ook weer thuis is, het weekend is gewoon zonder een stukje opwinding.

Tieners op het naaktstrand - sexverhalenstek

De grote bos haar rond aanbieding haar kutje ontneemt mij de blik op haar lipjes. Licht teleurgesteld leg ik huis het dekbed terug en ga naar mijn kamer. Na deze spannende actie val ik snel weer in slaap. Het is al licht als ik wakker wordt, de wekker geeft aan dat het half zeven. Ik hoef vandaag niet te voetballen zodat ik lekker kan blijven liggen. Mama staat altijd rond half acht op, ik heb nog bijna een uur voor zij mijn kamer binnen zal komen. Ik pak uit mijn nachtkastje een scheermesje en ga op de rand van mijn bed zitten. Op de grond leg ik een doek en begin mijn pik en ballen te ontdoen van de weinige haren die er op staan. Daarna ruim ik alles netjes op en ga weer liggen, mijn kale pik voelt lekker aan. Normaal trek ik mij op zondagmorgen vaak. Nu doe ik dat niet om te zien of er misschien gebeurd als mama mijn slaapkamer binnen komt.

ik mama binnen komen. Zij kijkt naar mij en gaat op een stoel zitten, haar ogen bekijken mij helemaal en onder haar blik voel ik dat mijn pik weer langzaam begint te groeien. Mama staat met een lichte kreun op en verlaat de slaapkamer, het duurt niet zo lang voor het licht overal uit gaat. Snel daarna val ik in een heerlijke slaap, er verschijnen verschillende mensen in mijn droom maar iedereen wordt weg gedrukt alsik het gezicht van mama in mijn droom zie. Midden in de nacht word ik wakker, ik moet nodig naar het toilet en stap het bed uit. De deur van mijn moedersslaapkamer staat helemaal open, het is de eerste keer dat ik dat zie. Ik kom zelden mijn bed uit in de nacht, maar als ik dat wel doe is de deur altijd gesloten. Ik ga de badkamer in en laat mijn urine in de toiletpot lopen, op de terug weg loop ik voorzichtig de slaapkamer van mijn moeder binnen. Mama ligt half onder het dekbed, haar borsten komen voor de helft erboven uit, de tepels zijn mooi groot en hebben zich een klein stukje opgericht. Zo zachtjes mogelijk ga ik naast haar bed staan, door de aanblik van haar mooie borsten is mijn pik volledig gegroeid. De armen van mama liggen onder het dekbed, met meer zelfvertrouwen pak ik het dekbed beet en trek het heel voorzichtig van haar. Er klinkt een zacht geluid bij mama vandaan en gelijk stop ik, als het weer stil is ga ik verder en zie dat mijn moeder ook naakt in bed ligt.

Gedichten over dood en sterven - cedar Gallery

Ik kijk haar aan en zeg dat ik dat juist heel fijn vindt, hierbij kijk ik haar verliefd aan. Mama vraagt waarom ik dat juist zo fijn vindt, ik zeg dat ik haar graag zie in haar ochtendjas. Lachend kijkt zij mij aan en vraagt wat er zo speciaal aan die ochtendjas is, heel even denk ik na en zeg dan dat ik soms een mooie inkijk heb. Mama gaat verzitten en vraagt wat ik dan allemaal gezien heb, ik vertel haar dat ik soms een klein stukje belasting van haar borsten kan zien. En als zij een stap doet kan ik haar mooie bovenbenen zien, mama is stil en kijkt mij aan. Ineens vraagt zij of ik verliefd ben op haar, ik knik en kijk naar de grond. Dan staat ze op en geeft mij een kus op mijn voorhoofd en zegt dat zij koffie gaat zetten. Ik kijk haar na en heb het gevoel dat zij meer met haar billen beweegt, mijn pik is weer hard geworden door het gesprek. Tien minuten later roept mijn moeder dat de koffie klaar is, ik ga naar beneden en ga op de bank zitten. Na de koffie ga ik weer naar boven, later op de avond ga ik naar beneden en pak een glas drinken. Voor mama schenk ik ook iets in en wens haar dan een goede nacht omdat ik niet meer naar beneden kom. De spanning is gelukkig uit mijn lichaam verdwenen, naakt schuif ik een uur later onder het dekbed.

Als ik vertel dat ik alleen thuis blijf zie ik een gelukkige lach rond haar lippen, tijdens de afwas probeert zij erachter te komen of ik de afgelopen morgen wakker was. Zij verteld dat zij mijn kamer binnen kwam en daar een poosje heb staan twijfelen omdat zij niet wist welke dag het was. Als ik vertel dat ik haar niet gezien of gehoord heb zie ik een lichte opluchting zich meestermaken van mijn moeder. Als ik boven zit hoor ik mijn moeder boven komen, zij zegt tegen mij dat zij een douche gaat. Dan is zij weer weg, ik voel alleen poosje dat ik nodig moet urineren en houdt het. Mijn moeder gaat de badkamer in en draait de deur nooit op slot. Ik loop de badkamer binnen en zeg tegen mijn moeder dat ik even moet urineren. Als ik stiekem in de spiegel kijk zie ik dat mijn moeder achter het douchegordijn vandaan staat te kijken. Ik draai mij iets in haar richting als ik klaar ben en laat dan mijn half harde paal weer in mijn broek verdwijnen. Ik zeg dat ik weer weg ben en verlaat de badkamer, luisterend aan de deur hoor ik verschillende geluiden uit de badkamer komen. Een poosje later gaat mijn slaapkamer duer open en komt mijn moeder binnen, zij gaat op het bed zitten en begint een praatje. Al snel vraagt zij aan mij of ik het erg vindt dat zij iedere morgen mijn kamer in komt om mij te roepen.

Waarom probiotica vaak niet werken - de groene Vrouw

Ik had mijn moeder niet boven horen komen, zij was bezig op de gang met wat stoffen. Zij stond voorover gebukt met haar stevige billen naar mij harde toe, het zicht wat moeder mij gunde was genoeg om ervoor te zorgen dat ik een keiharde paal kreeg. Mamma stond recht en keek mij glimlachend aan, zij vroeg wat ik wilde eten omdat wij samen zouden zijn. Ze bleef voor mij staan zodat ik niet naar mijn kamer kon. Mijn pik wees trillend in haar richting en weer verscheen die kleur op haar wangen. Ik zei dat het mij niets uitmaakte wat wij gingen eten, lachend deed ze een stap opzij en liet mij langs haar. Gelijk voelde ik een tik op mijn blote kont, met moeite kon ik voorkomen dat ik weer klaar zou komen. Snel verdween ik in mijn kamer, een uur later hoorde ik mijn moederroepen dat het eten klaar was. Er stond een pan op tafel waarin zelf gemaakte nasi zat, dit was een specialiteit van mijn moeder. Na het eten doen wij samen de afwas, mama vraagt wat ik de avond ga doen.

Snel verdween mama weer, ik nectarine bleef achter met een vreemd en zalig gevoel. Nadat ik microlax dit had meegemaakt wilde ik mijn moeder uit gaan dagen, hoe ik dat moest doen wist ik nog niet. Even later stond ik op en liep in mijn blootje naar de badkamer, toen ik langs de slaapkamer van mijn moeder liep zag ik haar op de rand van het bed zitten. Met een vrolijk gezicht groette ik haar, ik deed net of ik niets wist van alles. Mijn jonge pik was alweer half gegroeid en stond een klein stukje naar voren, ik ging de badkamer binnen en nam een heerlijk douche. Later zat ik in de keuken aan een licht ontbijt toen mijn moeder gekleed in haar wel bekende preutse kleding, binnen kwam. Zij had wat meer kleur op haar wangen, ik vroeg of zij zich niet goed voelde. Glimlachend zei zij toen dat zij zich juist geweldig voelde en daardoor wat kleur had. Na het ontbijt ben ik gaan voetballen. Later in de middag lwam ik thuis en gooide mijn sportkleding bij het wasmachine, mijn moeder zat in de kamer en keek mij lachend aan. Ik gaf haar een kus en zei dat ik even ging douche, zij vond dat goed en ik verliet de huiskamer. Boven gooide ik al mijn kleren uit en liep naakt naar de badkamer, na een heerlijke douche opende ik de badkamerdeur.

Visite loopt uit op seks weekend - seksverhalen

Ze kwam wat dichter naar mijn bed en pakte het dekbed beet, heel voorzichtig trok zij dat van mjn lichaam. Ik slaap altijd naakt en had die ochtend een harde pik, toen zij het dekbed weg hoeveel had en mijn harde paal zag kwam er een blos op haar wangen. Hoe het gebeurde weet ik niet meer maar ineens viel haar ochtendjas open. Haar grote tieten kwamen duidelijk in het zicht en ik zag haar sterk behaarde kutje, de geur die ik rook was genoeg voor mij om spontaan klaar te komen. Schokkend spoot ik mijn zaad op mijn buik. Mama liet het dekbed los en verliet snel mijn slaapkamer, ik hield mezelf slapende en bleef liggen zoals ik lag. Het duurde tien minuten voor de deur weer open ging, mijn moeder kwam op haar tenen de kamer weer in geslopen. Het dekbed tilde zij weer op en keek naar mijn natte buik, met haar vinger streelde zij heel zachtjes door mijn zaad en likte dat. Haar ochtendjas was open en met haar vrije hand begon zij zichzelf te strelen. Het duurde niet lang voor ik zag dat mijn moeder klaar kwam, haar hand werd nat en ze moest zich beetpakken aan een kast anders was zij zeker gevallen.

Mijn vader is nogal eens weg voor zijn werk, het gebeurt een paar maal per jaar dat hij een weekend weg. Vroeger had ik mijn ouders vaak geluiden horen maken als zij op bed lagen, ik genoot daar van en bestellen tijdens die sessies van hun ben ik voor het eerst klaar gekomen. Later trok ik mezelf iedere dag af, mijn ouders deden steeds minder aan seks of zij maakte minder geluiden. Ik hoorde ze in ieder geval niet meer, soms ging de lactose slaapkamerdeur midden in de nacht open. In het begin was dat omdat ze zich dan gingen verschonen na een seks spel. Tegenwoordig hoor ik dan iemand zijn of haar urine in de toiletpot laten lopen. Zaterdagmorgen was het, mijn moeder kwam mijn slaapkamer in lopen. Ik was wakker en wilde weten wat zij kwam doen omdat ik er niet uit hoefde. Twijfelend bleef zij in de kamer staan, ik za haar op mijn wekker kijken. Ze draaide zich rond en keek op mijn kalender, toen zij weer naar mij keek zag ik haar glimlachen.

19 Oorzaken waarom Vrouwen je Afwijzen (Keihard)

Mijn moeder, op mijn zestiende werd ik voor het eerst geconfronteerd met een naakte vrouw. Normaal zou je dat als jongen van zestien niet erg voetzolen vinden maar voor mij was het mijn moeder die ik zag. Iedere morgen kwam zij mijn slaapkamer binnen om te zien of ik al wakker was, meestal zat galstenen ik dan op de rand van mijn bed en was mama gelijk weer weg. Zij liep altijd in een ochtendjas, haar grote borsten lieten de jas erg bol staan. Ik keek altijd met verlangen naar haar brede kont die bij iedere stap op en neer ging. De laatste jaren was zij een stuk afgevallen waardoor haar billen niet meer zo heel erg groot waren. Ik merkte wel dat er heel veel vreemde mannen naar haar keken als wij in de stad waren. Mijn moeder is een redelijk knappe vrouw, tweeënveertig jaar, getrouwd met Jan mijn vader. Een paar jaar geleden had mijn vader gezegd dat zij moest afvallen omdat hij anders een andere vrouw zou gaan zoeken. Mijn moeder heeft dat toen gedaan en tegenwoordig is zij er nog steeds mee bezig.

Waarom groeit mijn haar zo langzaam
Rated 4/5 based on 761 reviews
SHARE

Hibojesi, Sun, May, 06, 2018

Als je je haar vaak verft, en als je dagelijks de föhn of stijlstang gebruikt ook. Waarom word er gezegd dat wanneer je de gespleten haarpunten niet knipt je haar niet langer zal worden? Je haar groeit toch vanuit je hoofdhuid? Maar je moet het zo zien: je haar groeit inderdaad vanuit je hoofdhuid, het is weer nieuw en gezond haar. Maar wanneer je dode gespleten haarpunten hebt en deze er niet vanaf laat knippen heb je kans op twee verschillende boosdoeners waardoor je haar dus niet langer zal worden en niet sneller zal groeien.

Dudysy, Sun, May, 06, 2018

Denk hierbij aan verven, vaak föhnen of stylen. Je zal dan minder snel gespleten haar punten krijgen. Om de 6-8 weken knippen om je haar sneller te laten groeien: Als je gevoelig of breekbaar haar hebt en je wilt je haar laten groeien, adviseer ik zeker om de 6 weken het te knippen.

Qoboq, Sun, May, 06, 2018

Als je de haarpunten op tijd knipt voorkom je dat je punten verder naar boven toe slijten. Hoe eerder je erbij bent hoe minder je eraf hoeft te knippen. Laat het daarom altijd om de ongeveer 8 weken knippen. Per hoeveel weken verschilt wel per persoon. Om de 10 weken knippen om je haar sneller te laten groeien: Als je sterk haar hebt en je doet weinig belastende dingen met je haar.

Ogidyc, Sun, May, 06, 2018

Denk maar aan invloeden van: de zon de kou je föhn stijltang borstelen en kammen verven, verzorgende en beschermende producten voor je haar kunnen helpen de schade te voorkomen of te verkleinen. Hier kan je per haartype de beste verzorgende producten vinden. Je haar sneller laten groeien: echt gewoon knippen! Als je haar punten gespleten zijn dan blijft er maar 1 oplossing over en dat is: je haar knippen.

Vikajo, Sun, May, 06, 2018

Dat wil ik jullie graag uitleggen in dit blog! Door alle invloeden van buitenaf en alles wat wij tegenwoordig doen met ons haar slijten onze haarpunten. Daarom is een goede verzorging van erg groot belang. Dit is om de kwaliteit van je haar op peil te houden en ook om je haar weer een boost te geven. Je haar krijgt elke dag weer van alles te verduren!

Sisaliwu, Sun, May, 06, 2018

Je haar sneller laten groeien, veel meiden willen dit. En ik krijg ook vaak de vraag hoe je haar sneller langer wordt. Het klinkt misschien gek als ik het advies geef om je haar ongeveer om de 8 weken te laten knippen, als je je haar sneller wilt laten groeien. De dames kijken mij soms aan van huh?! Ik wil mijn haar laten groeien, waarom zal ik mijn haar dan knippen?

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: