0

Ligging alvleesklier in het lichaam

Dit is het centrum voor de uitdrukking van jouw deel van de waarheid. Herinner je de kracht van het gesproken woord. Streef ernaar om de waarheid te spreken, zelfs in de kleinste aangelegenheden. Sta de energie toe om de manier waarop jij je uitdrukt maaltijd in de wereld, te polijsten. Als je wilt, kan je je hoofd langzaam naar beide zijden draaien en de energie door je keelgebied werken. Je bent bijna klaar met de oefening. Adem diep en concentreer je opnieuw. 10 - derde oog, stuur nu de gouden straal van energie omhoog door het centrum van je hersenen. Van de pijnappelklier in het centrum van de hersenen naar de hypofyse bij het centrum van het voorhoofd. Het gebied dat we het derde oog noemen. De energie is hier indigo van kleur.

Brein van nu en straks by maakbare mens vzw - issuu

Wordt gewaar hoe energie uitbarst in waar een schitterende caleidoscoop van gouden en groene energie, pulserend in complexe patronen. We hebben allemaal een origineel deel van de Schepper in ons en met knoflook z'n allen creëren we het. Ga met je aandacht naar de plaats boven je hart, het thymus gebied. Dit gebied noemen we ook wel het hoge hartcentrum. Hier vind je een concentratie van gouden licht. Geef de intentie dat dit gouden licht versterkt. Misschien voel je de warmte en de volheid van je hart, terwijl het unieke lichtpatroon van de hartenergie zich openbaart. Als je de balans in je hart voelt of gewaarwordt, koester dan eerst jezelf met deze liefde en straal daarna de liefde naar buiten. Terwijl de liefdesenergie naar buiten blijft stralen, stuur je de gouden straal omhoog en in het blauw van het keelcentrum. Dit centrum is een toegangspoort. Het is een plaats in het fysieke lichaam waar de "zo boven, zo beneden" energie samenkomt en zich vertaalt in bruikbare kracht.

zetel van creativiteit. Moedig de energie aan om door te stromen en zodoende je co-creatieve inspanningen in je leven te verbeteren. Geef de intentie om dit centrum te zegenen, te versterken en te balanceren. 7 - zonnevlechtcentrum, nu beweegt de gouden straal zich omhoog. Stuur de gouden energie de gele sfeer in van de zonnevlecht. De gouden energie resoneert met het geel van de zonnevlecht. Voel, zie of bedenk nu een patroon dat lijkt op een zonnebloem. Weet dat de zonnevlecht de zetel is van het onbewuste; alle facetten van de schitterende zonnebloem zijn een verwijzing naar alle facetten van jezelf. Adem diep en sta jezelf toe er te zijn! 8 - hartcentrum, richt nu je aandacht en de gouden straal van energie hoger, in de prachtige smaragdgroene sfeer van het hartcentrum.

Emf worldwide spiral Sweep - dutch

Deze sacrale aarding draagt bij aan de mogelijkheid om de hogere energieën te bevatten die nu beschikbaar voor ons zijn. De trillingsfrequentie van de energie verandert en stijgt rustig op door het energieveld als een geconcentreerde gouden straal van licht en energie. We sturen deze gouden energiestraal door de energiepoorten, die op hun beurt weer verbonden zijn met het endocriene systeem. De verandering in energie kan gevoeld worden als een verandering in temperatuur of een tintelende sensatie als je blijdorp begint met de energie op te laten stijgen door de energiecentra van de voeten, door de energie van de benen tot de basis van de wervelkolom. 5 - basiscentrum, plaats je aandacht onderaan je wervelkolom en voel, bedenk of wordt je gewaar van een uitstralende sfeer van rode vitale energie. De gouden energie gaat rustig de rode sfeer binnen en er vormt zich een prachtig patroon van uitbarstende gouden sterren die alle richtingen uitstralen. Geef de intentie om het centrum aan de basis van je wervelkolom te zegenen, te versterken en in balans te brengen. Terwijl je dit doet, creëer je de sacrale fundamenten in je wezen die nodig zijn terwijl je de energie van je goddelijke natuur zuiveren integreert. De gouden lichtstraal stijgt verder naar het volgende centrum, het seksueel creatieve centrum. 6 - het seksueel creatieve centrum. Terwijl de gouden lichtstraal verder stijgt naar het seksueel creatieve centrum, richt je de aandacht op de oranje sfeer van creativiteit. Het gouden licht straalt vanuit de oranje sfeer en opnieuw barst hier een gouden sterrenpatroon uit.

Aan de linkerzijde van de navel ligt de pancreas of alvleesklier. We stimuleren dit orgaan met gouden energie. Geef de intentie om de energetische veranderingen die in je hele wezen plaats vinden te verwerken en te integreren. Ga vervolgens naar je middenrug en richt je aandacht op de bijnieren die zich boven de nieren bevinden. Gebruik het gouden licht en geef de intentie om de bijnieren helemaal te regenereren. Ga dan naar beneden naar de seksuele klieren: eierstokken of testikels en houdt de gouden energie hier vast. Verlichting is voor iedere cel van je lichaam, inclusief die onder de gordel. Stuur de energie verder naar beneden door de heupen, dijen, kuiten en voetzolen. Het vitale lichaam is nu energetisch gestimuleerd. 4 - energie rond de voeten. De energie draait nu als een kolk rond je voeten en zorgt voor een sterk aardend effect. Versterk dit aardende effect in de wetenschap hoe belangrijk het is om een diepe relatie te hebben met de energie van de aarde.

Daardoor kunnen we het helingsproces versnellen als het lichaam uit balans. Het is daarom van groot belang om de thymus te stimuleren. Laat de gouden energie om je thymus cirkelen en er compleet door absorberen. Versterk je intentie terwijl je thymus zich vult met gouden energie. Het zal een verzadigingspunt bereiken en dan de gouden energie vanuit alle cellen van het hele hartcentrum uitstralen. Visualiseer hoe je hele hartgebied een gouden gloed uitstraalt! Ga nu met je aandacht naar je hartspier. Het hart maakt geen deel uit van het endocriene systeem. Echter, het pericardium, een zakje wat om het hart zit, zou zich kunnen vullen met enkele kostbare druppels hormonale vloeistof. Deze vloeistof draagt bij aan verhoogde uitstraling van de hartenergie. Geef de intentie om het hart te vullen met gouden energie van evolutie en liefde.

Event « Dansen in de koninklijke musea voor Schone

Je hebben zojuist je hersenen energetisch gestimuleerd. 3 - het endocriene systeem. Nu begin je om de gouden energie naar beneden te sturen, door je endocriene systeem. Concentreer je als eerste op je schildklier en je bijschildklier in het lagere keelgedeelte. Geef de intentie dat deze klieren volkomen geabsorbeerd en geïmpregneerd worden door de gouden energie. Boven het hartcentrum, onder het borstbeen bevindt zich de thymus. De energie die verbonden is met de thymus noemen we het hoge hartcentrum. Deze klier en de energie van verhuur dit gebied zijn een belangrijk punt van origine voor het uitstralen van de gouden energie in ons fysieke lichaam. De intensivering van de energie die we uitstralen uit het hoge hartcentrum is én van de sleutels tot het krachtige uitdrukking van onze elektrische spirituele natuur. De mogelijkheid om deze energie tot uitdrukking te brengen neemt toe.

Op dezelfde plaats in pijn je hoofd vind je de thalamus en de hypothalamus. De thalamus is een waaiervormig orgaan van grijze massa dooradert met witte massa. De 2 delen van de thalamus liggen in de 2 hemisferen van de hersenen. De thalamus is verantwoordelijk voor de kracht van het voorstellingsvermogen dat je op dit ogenblik gebruikt. Bedenk of visualiseer dat je thalamus een gouden vlinder is, die gouden licht uitstraalt. Geef de intentie om de uitdrukking van jouw sacrale natuur te versterken. Breng dan je aandacht terug naar je achterhoofd. Plaats je focus in de basis van de hersenen. Hier bevindt zich een eivormig orgaan dat de pons galstenen wordt genoemd. Visualiseer dat dit eivormige orgaan, de pons, helemaal oplicht in goud. Laat tenslotte het licht met een sterke intentie door de streng in de wervelkolom naar beneden gaan.

Hziv - hulpkas voor ziekte

Laat de witte massa de gouden energie als een spons opnemen. Je bewustzijn zal het gevoel van deze gouden energie in beide hersenhelften in balans brengen. Eén van de functies van de witte massa is te helpen bij alle maagpijn buitenzintuiglijke waarnemingen. Plaats nu je aandacht op het midden van het voorhoofd iets boven de wenkbrauwen. Hierachter ligt de hypofyse, een kleine peervormige klier. Laat de gouden energie deze klier helemaal omringen en geef de intentie dat de energie er helemaal door wordt opgenomen. Op het moment dat je de energie door deze klier kanaliseert, geef je de intentie voor de juiste hormonale verandering in je lichaam, terwijl je de volgende evolutionaire stap neemt. De hypofyse is het eerste contactpunt in de energetische verbondenheid met de pijnappelklier. Plaats nu je aandacht in het centrum van de hersenen, ook wel de geheime kamer genoemd. Hier vind je een klein boonvormig kliertje, de pijnappelklier. Stuur de energie rond de pijnappelklier en geef de intentie dat deze klier alle gouden energie absorbeert die het kan opnemen.

Stuur de energie door osco je heupbeenderen en bekken via de stuit en het heiligbeen omhoog door de wervelkolom. Laat iedere wervel baden in de gouden energie. Laat de energie door de botten in je schouders en schouderbladen invloeien, dan naar beneden door het borstbeen en rond de ribben. Stuur de energie naar beneden door de botten van je armen naar de polsen en naar alle kleine botjes in je handen en vingers. Richt nu je aandacht en de energie op de botten van je nek en stuur de energie erdoor, dan rond en door de kaken, door je tanden en de hele schedel. Je hebt zojuist je hele skeletsysteem doordrenkt met gouden energie. Laat nu het gevoel, het beeld of de sensatie toe van een gouden schijnsel vanuit al de botten in je lichaam. Adem diep en ontspan. 2 - gouden hersenen, plaats nu je intentie in je sacrale hersenen en geef de intentie voor de hersenen om deze energie te absorberen. Laat de hersenen deze energie opnemen. Begin met de cortex, de grijze massa die de bovenkant van de hersenen bedekt. Direct daaronder bevindt zich de witte massa, het grootste deel van de hersenen.

Long (orgaan) - wikipedia

Connecting content to people. Company, resources, plans products, apps. De spiraalbeweging oefening is een klein maar belangrijk deel van de zeep informatie die bevat ligt in speciale het emf balancing Technique systeem. Als we gebruik maken van deze oefening, dan helpt het ons het energetische lichaam voor te bereiden om de grotere lading energie die we nu in staat zijn vast te houden en te gebruiken in ons dagelijks leven. Zoals velen onder ons zich realiseren, is de sacrale gebeurtenis waar we naar gezocht hebben recht voor ons, onze eigen levens. Je kan er voor kiezen de oefening langzaam te lezen, maar als je er bekend mee raakt, kan je hem zo snel doen als je wilt. Je kan zelfs alleen de energiepatronen visualiseren, terwijl je de getallen van 1 tot 12 opzegt. 1 - gouden skelet, voel, bedenk of wordt gewaar dat de gouden energie rond je voeten wervelt, draaiend met de klok mee. Laat de energie door je voetzolen naar binnenkomen. De mineralen in de botten zorgen voor een goede geleiding van deze verfijnde energie. Richt deze gouden energie nu bot voor bot door je skeletsysteem. Stuur de energie door de botjes van je tenen, alle botten van je voeten, je enkels naar je knieën, je knieschijven, door de botten in je dijen.

Ligging alvleesklier in het lichaam
Rated 4/5 based on 648 reviews
SHARE

Ryxiros, Sat, May, 05, 2018

De alvleesklier bevindt zich in de buik, achter de maag en de twaalfvingerige darm (duodenum). Als je kijkt naar de anatomie, dan is het gedeelte van. Delta- cellen die het hormoon somastatine produceren.

Qujyliw, Sat, May, 05, 2018

Lees hier de begrijpelijke uitleg over alvleesklier, zoals: de anatomie, de liggin g, de functie en de werking van alvleesklier. De pancreas heeft een wigvorm. Hij kan verdeeld worden in drie d elen; de kop van de pancreas, het lichaam van de pancreas en de staart van de pancreas. De kop van de pancreas ligt in de kromming van de twaalfvingerige darm. Het lichaam van de pancreas is het gedeelte van de pancreas wat naast.

Kizyrub, Sat, May, 05, 2018

De hormonen die door de alvleesklier worden aangemaakt en in het bloed worden uitgescheiden zijn: Insuline. Glucagon, hormonen die door de alvleesklier in de darm worden uitgescheiden zijn: Amylase, lipase, amylase en lipase spelen in de darm een belangrijke rol bij de spijsvertering. Bij welke ziekten is alvleesklier aangetast? Bij de volgende ziektebeelden is de alvleesklier aangetast: Engelse term pancreas).

Gugas, Sat, May, 05, 2018

De medische term voor dit orgaan is pancreas. Ligging van de alvleesklier (pancreas wat is de functie van de alvleesklier? De alvleesklier maakt hormonen aan en scheidt deze uit in het bloed en in de darm. Hormonen zijn stofjes die elders in het lichaam een bepaalde werking uitoefenen.

Tyhub, Sat, May, 05, 2018

Inhoud, wat is de alvleesklier? De alvleesklier is een orgaan in de buik dat bepaalde stoffen (hormonen) aanmaakt en uitscheidt, waaronder insuline. Insuline speelt een belangrijke rol bij het regelen van de hoeveelheid suiker (glucose) in het bloed. . Naast insuline worden nog andere hormonen door de alvleesklier aangemaakt en uitgescheiden. De alvleesklier ligt in de buik, ter hoogte van de lever en de maag (zie afbeelding).

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: