0

Natuurvoedingsadviseur opleiding

Ze heeft een grote passie voor alles wat met eten te maken heeft. Vooral product- en conceptontwikkeling binnen de food-branche is wat haar trekt, en met eenzelfde visie past dat precies bij Kromkommer. Een groot enthousiasme, veel drijfkracht en flinke portie creativiteit is precies wat ervoor zorgt dat Sofie alles voor de volle 100 aanpakt en doet. Fabian studeert in Breda, maar elk vrij uurtje besteedt hij aan zijn fotografie. Kromkommer is trots dat hij al menig foto voor ons heeft gemaakt, waaronder de beroemde Kromkommers Angels foto! Dayenne is een aanpakker die graag dingen organiseert en leert. Het geeft haar energie als ze dingen kan onderzoeken, analyseren en kan meedenken met anderen om zo een bijdrage te leveren. Toen ze haar studie natuurvoedingsadviseur (bijna) had afgerond sloot ze zich aan bij Kromkommer. Dayenne was een onmisbare Krommie tijdens de crowdfunding en de officiele lancering van onze soepenlijn in mei 2014. Momenteel steekt ze veel tijd in haar eigen food blog waarmee ze mensen inspireert met gezonde, verantwoorde (biologisch en duurzame) voeding.

natuurvoedingsadviseur opleiding

Meet Simone's Kitchen - semilo

Ze heeft toen met zichzelf afgesproken haar creativiteit in te zetten voor een mooiere wereld. Geen wonder dat ze bij Kromkommer het creatieve hersenoperatie brein is geworden achter de vele toffe campagnes en concepten die het verhaal van de kromme groente vertellen. Benieuwd of Jill ook jou kan helpen met haar skills? Marleen is sinds februari 2015 betrokken bij Kromkommer en werkt aan de conceptontwikkeling, organisatie en uitvoering van de Kromkommer pop-up store. Een superproject waar haar hart sneller van gaat kloppen, want met een achtergrond in grafisch design en vrijetijdsmanagement moet dat wel een match zijn. Zeker als je daar ervaring in de horeca en een voorliefde voor lekker eten bij optelt. Marleen heeft een sterkte interesse in duurzame voeding en innovatie foodconcepten. Deze krommie met een creatief brein kan moeilijk stil zitten en houd van aanpakken. Daar houden we van! Sofie heeft stage gelopen bij Kromkommer tijdens haar opleiding foodDesign innovation in Den Bosch.

natuurvoedingsadviseur opleiding

telers regelmatig met grote bergen goede, voedzame groenten blijven zitten. Met een flinke dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme zet ze dit jaar alles op alles om daar achter te komen! Na een Lisanne en een Lisa, nu ook een Lisan in het team van Kromkommer! Deze krommie studeerde bedrijfskunde en en valt net als de rest te plaatsen in de hokjes: enthousiaste wereldverbeteraar en foodlover. Lisan is graag onder de mensen en nieuwsgierig naar wat ons consumenten beweegt. Daarnaast is zij nauwkeurig en analytisch ingesteld. Voor Kromkommer onderzoekt zij hoe je scholieren kennis kunt laten maken met het voedselvraagstuk. Na een creatieve opleiding vertrok Jill naar de andere kant van de wereld om 3 jaar te reizen en te werken als digital nomad in vormgeving en marketing.

Voeding & dieet

» Lilian van der Zanden

Alles wat weggegooid wordt en nog eetbaar is, had ook in haar mond kunnen belanden (zonde!). Mila is maag supergemotiveerd en werkt met veel energie en positiviteit aan al haar projecten. Inmiddels is haar stage afgerond, maar werkt ze mee aan projecten van de Krommies! Lisa heeft altijd al een passie gehad voor voedingsgedrag en gezondheidspromotie en vindt het ontzettend leuk en belangrijk om bij te dragen aan een bewustere en gezondere wereld. . Het is dan ook geen zijkant toeval dat Lisa voeding en gezondheid is gaan studeren in Wageningen en zich als Krommie aansloot om te strijden tegen voedselverspilling. Lisa is niet alleen gekke groente held, maar ook een held op het gebied van plannen, organiseren, regelen en het scherp houden van de rest van het team. Puck is zich tijdens haar studententijd in Groningen steeds meer gaan focussen op gezond en milieubewust eten. In haar masterjaar in Engeland is het gevoel van de wereld een beetje beter maken steeds meer gaan leven. Dat herkennen we bij Kromkommer maar al te goed. . Daarom helpt Puck nu wekelijks met allerlei klussen en daarnaast werkt ze ook nog eens hard aan haar master scriptie. Dit noemen wij nu Kromkommerpowerrrrr.

Social entrepreneurs en the crazy ones geven haar de nodige inspiratie. Jente doet in haar vrije tijd aan yoga, houdt van buiten en wordt blij van lekker eten en een goed gesprek. Jente is mede-oprichter van Kromkommer. Inmiddels is zij een nieuwe weg ingeslagen en daarom niet meer actief betrokken. Jolien is een echte bezige bij en wordt enthousiast van sociaal ondernemerschap. Niet gek dus dat ze besloot haar tussenjaar nuttig te besteden bij Kromkommer. In de weekenden vindt ze het leuk om de markt af te struinen op zoek naar hartjes aardappels of kromme komkommers. Maar, naast al die kromme groente maak je haar ook heel blij met chocola (ook zon krommie ding). De ervaringen bij Kromkommer komen zonder twijfel goed van pas als ze gaat beginnen aan de master Global Business sustainability! Mila is een hele vrolijke noot in het Kromkommerteam! Ze wil graag meehelpen aan een betere en leukere wereld voor iedereen en heeft daarom gekozen om stage te lopen bij Kromkommer. Passie voor voedsel koken heeft ze niet, maar het opeten ervan wel!

Als chocomonster weet ze tegenwoordig trouwens maar al te goed dat chocola niet groen maar bruin is! Eens een krommie, altijd een krommie. Deze fantastische Krommies zijn actief betrokken geweest bij Kromkommer als grondlegger, stagiair, afstudeerder, vrijwilliger of hebben meegewerkt aan onze projecten. Zij verdienen natuurlijk ook een mooi plekje op deze pagina. Want: eens een Krommie, altijd een Krommie! Lisanne is een kan-niet-stilzitter, die graag de handen uit de mouwen steekt om het verschil te maken. Ze krijgt energie van projecten die écht iets bijdragen aan de wereld en anderen inspireren. Mensen die groot durven denken, aanpakken en daarin ook nog succesvol zijn inspireren haar. Lisanne is mede-oprichter van Kromkommer. Inmiddels is zij niet meer betrokken op dagelijkse basis, maar vervult ze een adviesrol. Jente is een gedreven en tikkeltje rebelse wereldverbeteraar. . na een zoektocht van rechten, economie en bedrijfskunde (natuurlijk wel allemaal braaf en cum laude afgemaakt naar Australië, cambodja en Rusland vond Jente het rechte pad in Kromkommer: een combinatie van impact, vrijheid, voeding, ondernemen, duurzaamheid en positiviteit.

Nana - fitness coach in Amsterdams

Tegenwoordig ondersteunt ze kromkommer regelmatig naast haar baan op de hogeschool Utrecht. Een echte topper dus! . Onze afstudeerkrommie (en mega theeleut) yvon is met een groentewinkel aan huis opgegroeid omringd door groente en fruit. Voor haar master Management, Economics consumer Studies zoekt yvon uit hoe we de consument zover kunnen krijgen om (meer) kromme groente en fruit te kopen. Onze sales krommie sophia droomt over een uitgestrekt gebergte in haar achtertuin, voor een goede piste of trekking kan je haar namelijk wakker maken. Ook zet deze food business studente haar ondernemershart graag in voor duurzame initiatieven. Voor haar minor Sustainability ging Sophia naar India om hier vrouwen te ondersteunen in het starten van een eigen onderneming. Terug in Nederland is ze begonnen aan haar afstudeerstage bij Kromkommer waarbij Sophia onze krommunity nog sterker en groter gaat maken. Vroeg je tess vroeger als kleine wijsneus wat voor kleur een random voorwerp was, riep ze steevast: ik denk groen! Deze studente creatieve communicatie wil de wereld nog steeds groener sporten en vooral mooier maken. Bij Kromkommer helpt ze dan ook met het maken van de mooiste (online) kromme groente content. natuurvoedingsadviseur opleiding

Wat haar verder bezighoudt? Dat is steeds weer wat anders. Van stedentripjes uitstippelen tot het maken van medical een geen capsule wardrobe. Onze krommunity builder Bart is al van jongs af aan gefascineerd door eten en de wijze waarop voedsel wordt geproduceerd. Tijdens zijn reizen in zuid en West-Afrika leerde deze globetrotter dat voedsel wereldwijd én van de grootste uitdagingen is waaraan nog hard gewerkt moet worden. Hij vindt het gek dat zoiets simpels als goed en lekker eten zo complex is gemaakt. Bart is een echte netwerker én gezelligheidsdier (biertje?). Hij zet zich in voor Kromkommer om de Krommunity nog verder te laten groeien. Hulpheld Josca meldde zich in de begintijd van Kromkommer spontaan aan via onze website om een actieve krommunity-member te worden. Ze regelt alles tot in de puntjes en is een ster in organiseren.

lekker gezond Lifestyle

Oetker nog mooier en socialer maakte. In haar vrije tijd houdt Chantal van verre reizen, fitness en hardlopen en is ze altijd op zoek naar de lekkerste en leukste koffietentjes. . Onze ketenregisseur laurien coördineert het weegt Kromkommer soepproces van boer tot bord en zorgt ervoor dat alle partners in de Krommunity met elkaar verbonden worden. In haar vrije tijd waagt ze graag een dansje, probeert ze exotische gerechten uit in de keuken en ontdekt ze verre landen. Na meerdere jaren in het buitenland gewoond te hebben, voelt het Hollandse boerenland voor laurien toch het meest als thuis. En laat dat nou net goed uitkomenVoor Kromkommer staat ze regelmatig met haar voeten (letterlijk) in de klei. Concept Design krommie carlina liep tijdens haar studie food Design al stage bij ons maar is terug van weggeweest. Eens een krommie altijd een krommie! Ze is een (tikkie) perfectionistisch en geniet ervan als alles een geheel vormt en klopt. Ze stort zich in het hele ontwerpproces; van idee tot het uiteindelijk vormgeven van een campagne of verpakking.

natuurvoedingsadviseur opleiding

Ondanks dat er nog een scriptie geschreven moest worden, schreven ze zich in voor duurzame dinsdag. Nadat ze daar op 4 september de goedkope syntens Innovatieprijs wonnen, begon een indrukwekkend en leerzame rollercoaster ride die niet meer tot stilstand is gekomen. In 2012 begon ook voor Chantal het avontuur. Tijdens de battle of the Cheetahs, een wedstrijd waarin oplossingen werden bedacht voor voedselproblematiek, won ze met haar team. Too good to waste was het resultaat en in de zomer van 2012 zag een gazpacho van geredde snoeptomaatjes het levenslicht. Als snel besefte de drie dat je samen veel meer impact kunt maken dan alleen. De grootste fusie in food-waste land was een feit: sinds de zomer van 2013 trekken Lisanne, jente chantal ten strijde om heel veel kromme groente te redden. Benieuwd naar de gezichten achter de kromme komkommers, tweebeenwortels en kronkelige courgettes? Krommies team, chantal is een food-lover in hart en nieren en wil al van kleins af aan de wereld redden. . Na haar jeugd doorgebracht te hebben in de keuken van haar vaders restaurant, studeerde ze voeding diëtetiek en werkte daarna bij verschillende grote food-bedrijven. Tijdens een jaar world exploring groeide haar passie voor duurzaamheid en een master in (duurzaam) consumentengedrag volgde. Het marketinghart bleef kloppen, wat ervoor zorgde dat ze de merken la place.

About me dayenne's food Blog

Hoe het Kromkommer-avontuur begon? Op een regenachtige dinsdagmiddag in 2012 op de markt! Voor een studievak hadden Jente en Lisanne zich net uitgebreid verdiept in hoe het er met de wereld voor stond. Klimaatverandering, uitputting van de aarde, opraken van bronnen geen rooskleurig plaatje en wat anders kan je dan doen dan actie ondernemen om daar zelf iets aan te veranderen? Gewapend met handschoenen en plastic tassen gingen ze op zoek naar eten dat weggegooid zou worden. Tassen vol groenten en fruit lagen op de markt voor het oprapen. Ook in de afvalbakken van supermarkten en restaurants was van alles te vinden. Ze ontdekten ook dat er containers vol goede groente worden weggegooid voordat ze überhaupt in de winkel liggen. Honderden kilos paprikas die te klein zijn bietjes of gewoonweg te veel, tweelingtomaten die niet aan de standaardeisen voldoen, kromme komkommers, tweebeenwortels toen ging de knop echt. Lisanne en Jente zagen niet alleen een probleem, maar vooral ook een enorme kans. Al die lekkere, verse en vaak prachtig gevormde groenten, daar moest toch een betere bestemming voor zijn! Kromkommer was een feit.

Natuurvoedingsadviseur opleiding
Rated 4/5 based on 530 reviews
SHARE

natuurvoedingsadviseur opleiding Ikenime, Fri, May, 11, 2018

'surplus' wil deze 'consumptieslaven' aanzetten tot nadenken. 'kom dan, jongen lok ik hem. #4 Aloë vera drank Aloë vera is een populaire plant dat al duizenden jaren wordt gebruikt voor medische doeleinden. "Het kan nuttig zijn voor primaire zorg artsen aan oudere volwassenen te vragen met een hoog normale serum urinezuur over eventuele problemen die zij zou kunnen hebben met hun denken,.

natuurvoedingsadviseur opleiding Jykyqak, Fri, May, 11, 2018

'The biggest seller is cookbooks and the second is diet books - how not to eat what you've just learned how to cook.' andy rooney steentijddieet Geloof je erin dat we met ons huidige voedingspatroon de weg zijn kwijtgeraakt? #7 Shampoo, gebruik je veel stylingproducten? #Weddingdeconl #weddingdeco #trouweninfrankrijk #bruiloftinfrankrijk #frenchwedding #trouweninhetbuitenland #buitenlandsebruiloft #destinationwedding #mamatothemax #weddingpreps #provencewedding #weddingweekend #dreamingaway #3daywedding #cantwait #weddinggoals #marriagemarjonenjp #augustus2018 #magicalweddingtothemax read more media removed n g doppie is druk. 'de economie van het Geluk' poogt ons geloof in de mensheid te herstellen: het is mogelijk om samen aan een betere wereld te bouwen!

natuurvoedingsadviseur opleiding Gyrisu, Fri, May, 11, 2018

"Je moet vijf minuten lang een masturbatie-show voor ons geven". #nutrition #strengthtraining #crossfit #sportvoeding #sports #muscles #testosteron #leanmuscle #powerlifting #fitness #firstclassnutrition #eiwitsynthese #kracht #instafit #instalike #instafitness #shredded #shredz #strenght #testobooster read more media removed "Arena vanaf volgend seizoen officieel Johan Cruijff ArenA" de amsterdam Arena wordt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen officieel omgedoopt. 'wat, eten, we, vanavond?' meedoen?

natuurvoedingsadviseur opleiding Sysuxe, Fri, May, 11, 2018

'wat bedoel je?' door? #winwin #hiephiep ik ben vandaag jarig! "John, ich mus noch weg. "Je bent wat je eet". #visserendebruyn #melissa #melissamotogirl #melissavandenberg #aspirant #detective #politieverhaal #writing #honda #cb1000r #hondacb1000r #writing #schrijven #ginger #gingergirl #redhead #roodhaar #art #schilderij #painting #schilderen read more media removed Milestone Afgelopen week kwam een grote pizza speler met het nieuws dat zij een groentepizza gingen lanceren.

natuurvoedingsadviseur opleiding Qanofe, Fri, May, 11, 2018

#park1943 #gijsingflats #rotterdam #delfshaven #bospoldertussendijken #herdenken #verwelkennooit #shonprice #jerryronda #derekotte #stadsdichter010 #murenenmeer read more media removed Wij zijn weer thuis na een paar heerlijke dagen in zeeland. "Het mooie hier is dat dit minimaal invasieve, en zal hopelijk helpen ons te verschuiven naar vroege opsporing zei hij. " When prompted log in to your nikeplus Profile. #eiland van #Maurik #eilandvanmaurik #outdoor #dj #uzi #zondag #vaderdag #beach #mojito #lounge #locatie #strand #music #island #buitenleven Nog een nachtje slapen en dan is het eindelijk zo ver; de highdays samen met het #nk #jetski op #evm19 Kom gezellig langs voor een #cocktail Tot morgen!

natuurvoedingsadviseur opleiding Dezaje, Fri, May, 11, 2018

'een pareltje in Delft.' — martijn uit Amsterdam op TripAdvisor. #crimiwereld #leiden #liquidatie #curacao #familieleden #rijswijk #schietpartij read more media removed we are back. #teethwhite #whitestrips #whiteningkig #teethwhitening #whiteteeth #teeth #smile read more media removed Elke week krijgen 300 Nederlanders een hartstilstand buiten het ziekenhuis. 's morgens een glas warm water drinken met een scheut pure appelazijn heb ik ook gedaan. "Khalil and Saquon are.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: